Cum să nu reducem costurile?

Încercările mioape împiedică reducerea reală a costului!

Nu încercaţi să reduceţi costul după proiectarea produsului, deoarece costul este proiectat în produs şi greu de îndepărtat ulterior.

Nu folosiţi cele mai ieftine resurse, care doar par să reducă o categorie de cost, dar poate ridica în mod substanţial multe alte costuri mai puţin evidente şi să compromită alte obiective importante precum calitatea, livrarea şi să nu aibă parte de contribuţia majoră pe care vânzătorii/partenerii o pot avea în a ajuta echipele de dezvoltare a produselor în proiectarea lor.

Nu externalizaţi sau produceţi offshore pentru cost

Externalizarea sau producţia offshoring separă producţia de inginerie şi astfel zădărniceşte ingineria concurentă şi compromite 80% din cost determinat de proiectare. Mai departe, trasferând, oferind suport şi având de a face cu probleme de calitate şi livrare ale producţiei îndepărtate absoarbe multe resurse în inginerie (în un caz 75%), producţie şi achiziţie a căror timp ar fi mai bine folosit pentru a dezvolta produse cu cost redus.

Externalizarea sau producţia offshoring către producători contractuali îndepărtaţi cresc timpul de livrare, fapt care face grea producţia Pull a pieselor, JIT şi face producţia la comandă imposibilă. Mai mult piesele pot fi grupate în loturi pentru expediere ce se opune aspectelor Lean Manufacturing. În final externalizarea sau producţia offshore înlătură producţia din controlul producătorului OEM.

Nivelul salarial scăzut nu determină întotdeauna reducerea costului cu munca

Mutarea producţiei în ţări cu nivelul salarial scăzut este o altă falsă metodă de reducere a costului. Eficienţa mai scăzută a muncii poate de una singură anula economiile anticipate datorate nivelului salarial..

Piesele şi munca ieftină compromit calitatea.

Calitatea poate suferi dacă cea mai ieftină uzină de muncă nu a stabilit o cultură eficientă a calităţii. Calitatea de asemenea poate suferi dacă defecte recurente se produc peste hotare şi nu sunt detectate până când sute de produse defecte sunt descoperite la sfârşitul unui lung canal transoceanic. Producţia de peste hotare întârzie de asemenea livrarea făcând astfel greu de implementat Lean Manufacturing , la comandă.


Free WebSites Counters


Visit Counter

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s